Wapnö AB

Wapnö söker säljare/mervärdesambassadör

Wapnö är ett modernt matföretag som har utvecklat ett eget kretslopp direkt här på gården. God djuromsorg, smakupplevelse och hållbar miljö har länge varit självklarheter för oss. Det är därför du inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Välj mat från Wapnö så minskar du dina CO2-avtryck. I vårt sortiment ingår mejeriprodukter, kött- och charkprodukter, källvatten, öl, lemonad och mjöl. Läs mer om oss på www.wapno.se

Vi söker dig som vill vara med i vårt kretsloppsföretag. Dina arbetsuppgifter består av att upprätta och förvalta en god och långsiktig kundrelation i syfte att sälja mer inom marknadsområdet. Det gör du genom att vara ambassadör för Wapnös mervärden och genom aktiv försäljning vid kundbesök. Du lär känna kunden både som återförsäljare och person. Du sätter upp egna mål för dina kunder i syfte att långsiktigt öka försäljningen och stärka varumärket. Som representant för Wapnö följer du vad som händer på din marknad. Du lär dig även Wapnös ordermottagning och affärssystem.

Vi söker en självständig, målinriktad och positiv ambassadör/säljare för våra mervärden och goda livsmedel. Du gillar utmaningar och är van vid att sätta upp egna handlingsplaner/mål. Erfarenhet av försäljning mot butik och ett stort intresse för god mat är meriterande. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via e-post tilljobb@wapno.se, senast 7 januari 2022.Urval sker löpande. För frågor om tjänsten kontakta Per Molin på 035-299 0306. Märk din ansökan med ”Säljare Wapnö”.


Wapnö Gård söker maskinskötare 

Wapnö gård brukar ca 3000 ha åker och bete samt 530 ha skog. Djurbesättningen omfattar 1400 kor. På Wapnö sker förädling i mejeri, charkuteri och bryggeri. Växtodlingen består av vall, majs, fodersäd samt höstvete och havre. 700 ha odlas efter KRAV:s regelbok. Läs mer om oss på www.wapno.se

Arbetet innefattar förekommande arbete på lantbruket med olika lantbruksmaskiner och dess underhåll och tillsyn. Maskinparken är stor och effektiv.
Vi söker dig som är driftig och uthållig gärna med erfarenhet från lantbruk. Körkort lägst klass B. Sprutcertifikat och intyg för heta arbeten kan vara en fördel.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@wapno.se. Märk din ansökan med "Maskinskötare". Sista ansökningsdag 14 januari 2022. För frågor om tjänsten kontakta Stefan Nilsson 0705-125596.